Reserveren"Beste gasten, alle horeca in Nederland is i.v.m. de genomen maatregelen wegens het Corona virus nog steeds gesloten tot tenminste 21 mei. Zo ook ons restaurant en alle gemaakte reserveringen komen dan ook helaas te vervallen. Om u toch onze gerechten te kunnen aanbieden hebben we een afhaal/bezorg menu samengesteld. We hopen u natuurlijk na deze periode weer in goede gezondheid te mogen verwelkomen in ons restaurant. Mochten er eerder verdere updates zijn, dan laten we dit uiteraard via onze socials en website weten."

Tapasbar 't Schuitje is een uitstekende keus om gezellig met uw partner, familie en/of vrienden een fijne smaakvolle avond door te brengen. Ook is het inmiddels een populaire locatie voor bedrijfsuitjes en grotere groepen. Vooral in het weekend maar ook regelmatig doordeweeks is ons restaurant daardoor volledig bezet. Het is daarom raadzaam om vooraf een tafeltje te reserveren!

Het makkelijkst gaat dat via telefoon maar u kunt ook gebruik maken van onderstaand reserveringsformulier. Indien u voor dezelfde dag wilt reserveren kunt u na 16:00 het beste even bellen. Online reserveringen kunnen wij helaas na 16:00 niet meer garanderen.
Wanneer u via de website uw tafel reserveert, is dit standaard voor een tafel binnen in het restaurant. Indien u uw tafel buiten wilt resererveren op ons terras dient u dit bij uw reservering te vermelden.

*Als u gebruik wilt maken van de vroege inloop mogelijkheid dient u dit tenminste 1 dag van te voren te reserveren.

Lees S.V.P voordat u uw reservering maakt eerst hier:
't Schuitje Reservering Voorwaarden


We krijgen de laatste tijd ook veel reservering verzoekjes via onze Facebook pagina en WhatsApp van de crew. Om hierdoor misverstanden of eventuele teleurstelling te voorkomen willen we u dan ook vragen om alleen te reserveren via Telefoon of het formulier. Alvast bedankt voor de medewerking en graag tot snel bij Tapasbar 't Schuitje!

Openingstijden: