Reserveren"Lieve gasten, vanaf maandag 1 juni zijn wij 7 dagen in de week geopend. Naast deze wijziging van openingstijden, veranderen er logisch ook nog een paar regels. Wilt u ons restaurant bezoeken lees dan SVP eerst onderstaande aangepaste regels: "

Alle tafels in ons restaurant staan op veilig gepaste afstand van elkaar met schermen ertussen en wij houden ons natuurlijk aan de door de RIVM voorgeschreven en geadviseerde regelgeving.

We werken binnen in het restaurant alleen op reservering! Voor het terras is reserveren niet verplicht, maar we raden aan om dit wel te doen om zeker te zijn van een plekje. Als u voor het terras wilt reserveren, vermeldt dit dan expliciet bij uw reservering! Een standaard reservering is altijd voor binnen. Reserveren kan alleen via onderstaand online reservering systeem of via telefoonnummer: 0111-450033.

Als u reserveert zullen wij vragen of u gezondheidsklachten heeft of heeft gehad. Beantwoord deze vragen zo eerlijk mogelijk.

We houden ons aan de richtlijnen van de overheid en RIVM!

Wij heten u graag van harte welkom!
Team Tapasbar ‘T Schuitje

Lees S.V.P voordat u uw reservering maakt eerst hier:
't Schuitje Reservering VoorwaardenWe krijgen de laatste tijd ook veel reservering verzoekjes via onze Facebook pagina en WhatsApp van de crew. Om hierdoor misverstanden of eventuele teleurstelling te voorkomen willen we u dan ook vragen om alleen te reserveren via Telefoon of e-mail. Alvast bedankt voor de medewerking en graag tot snel bij Tapasbar 't Schuitje!

Openingstijden:

Ma t/m Zat 12:00u - 23:00u
Zondag 17:00u - 23:00u
Keuken geopend tot
22:00u